Uitlegvideo voor Rezexe | Engels

Met de superenthousiaste manager van deze Ierse startup, die het verlies door no-shows bij reserveringen wil tegengaan, heb ik in 2021 de eerste video in deze serie van voice-over voorzien in een Zoom-sessie. Het feit dat mijn accent door veel Europeanen niet precies aan een bepaald land gekoppeld kan worden, was een eerste reden voor deze klant om mijn stem te kiezen. Rezexe wordt namelijk internationaal uitgerold, niet alleen in Ierland en het VK.

Jaar

2022

Service

Uitlegvideo

Klant

Rezexe

In die eerste video introduceerden we de karakters, met een vleugje humor. Dat was een andere reden waarom mijn auditie hen aansprak. In de jaren die volgden namen we bovenstaande video op, plus nog een paar andere. Fun fact (althans, uiteindelijk pakte het leuk uit): toen we wilden gaan opnemen hadden mijn lieve buren net besloten hun huis te gaan verbouwen. Heien, sloopwerkzaamheden dwars door de betonnen vloer heen, deze keer was mijn studio verslagen…

Wat me een gezllig tripje opleverde naar de studio van een hele lieve collega, die ik eens had ontmoet tijdens een voice-over workhsop. Niets dan serene graslanden om me heen, met enkel zo nu en dan het geluid van een loeiende koe. Dat hoorde je niet in de studio gelukkig, waar de casting director mij belde en me zag zitten tussen de roze en rode lampjes. Zijn ze niet prachtig?

× WhatsApp