Let’s talk about sex

Zowel het spelen van twee rollen in beeld, als het dubben van alle andere acteurs, áls het inspreken van de pay-offs (“Hoho, seks is ook gewoon leuk…”) mocht ik voor mijn rekening nemen.

Jaar

2022

Service

Uitlegvideo

Klant

Flom & Co.

In deze productie kon ik werkelijk alles kwijt: acteerwerk, dubbing en voice-over. De video’s in de selectie hieronder horen in een reeks die op TikTok en andere social media verscheen, om jonge mensen te laten nadenken over grenzen aangeven en plezier maken rondom seks. Ik speelde een overbezorgde vader (“Weten jullie wel hoeveel soa’s er zijn?!”), een conservatieve vader (die servies-smijter) tijdens een draaidag in Brabant.

Mijn ‘dochter’ in die eerste rol hield knap haar gezicht strak, tot het moment dat ik riep: GONORROE! Die hebben we er toen maar uitgehaald, alternatieven genoeg. Toen alle beelden waren geschoten kreeg ik de video’s (met muziek, zonder stemmen) opgestuurd en dubde de stemmen van de andere acteurs in mijn thuisstudio. Plus steeds de informatie aan het eind (de pay-off), waarin wordt verwezen naar de GGD.

× WhatsApp