“Heb ik wel!” - tv commercial voor Head & Shoulders
Na een succesvolle auditie volgde deze opdracht met een complexe internationale samenwerking. Aai lof it! De commercial werd geproduceerd in de UK en in vele talen over de wereld verspreid via een internationale productiestudio, in overleg met diverse vertaalbureaus. Die knappe kop (heb ik niet!) met mijn stem (heb je wel!) is een Poolse acteur uit Engeland.
Jaar

2022

Productiesoort

Tv commercial

Toen ik het script kreeg heb ik een paar tekstsuggesties gedaan: het ging bijvoorbeeld over ‘detonateurs’. ‘Ontstekers’ leek mij logischer. Via de productiestudio ging de Nederlandse contactpersoon bij de eindklant daarmee akkoord. De zin ‘Heb ik niet’ moest ik in 50 verschillende versies aanleveren, zodat de klant wat te kiezen had. Vijftig tinten ‘Heb ik niet’? Heb ik wel, hoor!

De pay-off (“Wie Head & Shoulders gebruikt heeft geen roos…”), heb ik ingesproken tijdens een live sessie vanuit mijn studio, met de productiestudio op lijn 2 en iemand van de eindklant op lijn 3. Beiden spraken alleen Engels en Frans. De Nederlandstalige contactpersoon was afwezig, zodat de stemregie vooral bij mij lag, en zij konden meeluisteren op het vlak van audio. Samen kwamen we er prima uit. Je l’aime!

× WhatsApp